...mnoho šťastných kilometrů

Fórum

Datum 16.11.2011
Vložil Martin Ondruš, technik STK 38.10
Titulek Re: Evidenční kontrola

Dobrý den, na motocykl, který máte v odhlášce Vám evidenční kontrolu uděláme, pokud ho přivezete na vozíku a je kompletní. Při přepisu na úřadě musíte u vozidla bez STK ihned uložit značky do depozitu.
Na druhý motocykl dovezený z Německa budete k přihlášení na české doklady potřebovat prohlídku před schválením technické způsobilosti (dovoz), evidenční kontrola je součástí této prohlídky.

Datum 10.10.2011
Vložil J.Machalíková
Titulek Platnost evidenční kontroly

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaká je platnost evidenční kontroly, tak aby mne nevyhodili na odboru dopravy při přihlašování auta.
Děkuji
Machalíková

Datum 10.10.2011
Vložil ing. Jiří Wertich, vedoucí STK 38.10
Titulek Re: Platnost evidenční kontroly

Příjemný den,
platnost evidenční kontroly není na protokolu ani jinde stanovena .Pro změny evidované v registru vozidel je však předepsána doba 10 pracovních dnů od doby, kdy daná změna nastala.Od této lhůty mnohé dopravní úřady odvozují pak platnost této evidenční kontroly . Doporučuji dodržet danou lhůtu.Evidenční kontroly provádějí všechny stk v ČR .

Datum 05.09.2011
Vložil mach martin
Titulek opakování stk

Dobrý den , byl jsem na stk a mám napsáno otvírání oken nejde mi otevřít okno ale mám to napsáno ve vážných závadách .Myslím si že to těžká závada není.

Datum 06.09.2011
Vložil Martin Ondruš, technik STK 38.10
Titulek Re: opakování stk

Dobrý den, pokud Vám nejde otevřít okno, jedná se podle kontrolního úkonu 513, kde je předepsán způsob kontroly: "Vyzkouší se činnost zařízení k otvírání a zavírání jednotlivých oken a jejich zajištění" o vážnou závadu.

Kontakt

D.M.Beta s.r.o. Opava

stk3810@centrum.cz

Slavkovská 39
Opava
74707

příjem STK 553 625 056
emise benzín 553 777 451
emise diesel 553 777 448

Vyhledávání

Sledujte nás na Facebooku

© 2008 Všechna práva vyhrazena.