| Datum | 16.11.2011 |
| Vložil | Martin Ondruš, technik STK 38.10 |
| Titulek | Re: Evidenční kontrola |
Dobrý den, na motocykl, který máte v odhlášce Vám evidenční kontrolu uděláme, pokud ho přivezete na vozíku a je kompletní. Při přepisu na úřadě musíte u vozidla bez STK ihned uložit značky do depozitu.
Na druhý motocykl dovezený z Německa budete k přihlášení na české doklady potřebovat prohlídku před schválením technické způsobilosti (dovoz), evidenční kontrola je součástí této prohlídky.
—————
| Datum | 10.10.2011 |
| Vložil | J.Machalíková |
| Titulek | Platnost evidenční kontroly |
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaká je platnost evidenční kontroly, tak aby mne nevyhodili na odboru dopravy při přihlašování auta.
Děkuji
Machalíková
—————
| Datum | 10.10.2011 |
| Vložil | ing. Jiří Wertich, vedoucí STK 38.10 |
| Titulek | Re: Platnost evidenční kontroly |
Příjemný den,
platnost evidenční kontroly není na protokolu ani jinde stanovena .Pro změny evidované v registru vozidel je však předepsána doba 10 pracovních dnů od doby, kdy daná změna nastala.Od této lhůty mnohé dopravní úřady odvozují pak platnost této evidenční kontroly . Doporučuji dodržet danou lhůtu.Evidenční kontroly provádějí všechny stk v ČR .
—————
| Datum | 05.09.2011 |
| Vložil | mach martin |
| Titulek | opakování stk |
Dobrý den , byl jsem na stk a mám napsáno otvírání oken nejde mi otevřít okno ale mám to napsáno ve vážných závadách .Myslím si že to těžká závada není.
—————
| Datum | 06.09.2011 |
| Vložil | Martin Ondruš, technik STK 38.10 |
| Titulek | Re: opakování stk |
Dobrý den, pokud Vám nejde otevřít okno, jedná se podle kontrolního úkonu 513, kde je předepsán způsob kontroly: "Vyzkouší se činnost zařízení k otvírání a zavírání jednotlivých oken a jejich zajištění" o vážnou závadu.
D.M.Beta s.r.o. Opava
Slavkovská 39
příjem STK 553 625 056
emise benzín 553 777 451
emise diesel 553 777 448